Denk mee over toerisme en recreatie in Edam, Volendam en Zeevang

Via deze website verzamelt het pas opgerichte Toeristisch en Ondernemer Platform Edam-Volendam-Zeevang (TOP) meningen, ideeën en acties over recreatie en toerisme in Edam, Volendam en Zeevang. Denk jij met ons mee?

Deel je ideeën en maak de gemeente Edam-Volendam nog mooier. Niet alleen voor bezoekers, ook voor inwoners en ondernemer. Want wie geniet er nou niet van een prettig verblijfs- en ondernemersklimaat, gastvrije winkels, gezellige terrassen en mooie fiets- en wandelroutes?

Wat gaan we doen?

 

Komende weken gaan we samen aan de slag om het (toekomstige) verhaal van de gemeente Edam-Volendam verder vorm te geven. We horen graag wat Edam, Volendam en Zeevang volgens jou zo bijzonder maakt. 

Geef je mening

Het TOP houdt van doen en daarom zoeken we concrete actiepunten waar we mee aan de slag kunnen. Welke acties dat zijn, dat bepaal jij! Heb je een goed idee of een belangrijk aandachtspunt? Laat het ons weten!

Deel nu je idee

 

Nadat alle ideeën en meningen zijn verzameld, gaan we ze uitwerken en laten we inwoners en ondernemers stemmen op de beste ideeën. Houdt deze pagina dan ook goed in de gaten komende weken. 

Heb je vragen of opmerkingen? Die horen we graag! Stuur dan een e-mail naar info@topedamvolendam.nl

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het vervolg en kans maken op een VVV Card van 50 euro? Laat dan hier je naam en email-adres achter. Het TOP gebruikt de gegevens enkel om inwoners en ondernemers op de hoogte te houden en niet voor commerciële doeleinden.

Klik hier om op de hoogte te blijven

 
Cookie-instellingen